Losos s volským okem

18 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
31 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
594 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi nebo v toustovači opečeme rozříznuté žemle řeznou plochou bez použití oleje. Promícháme majonézu se strouhaným křenem, osolíme, opepříme.
  • 2
    Křenovou majonézou potřeme opečenou stranu žemle a položíme na ni plátek uzeného lososa. Na pánvi z vajec usmažíme na oleji volská oka, jakmile začíná tuhnout bílek přisypeme do pánve česnek a opečeme dozlatova. Usmažená volská oka položíme na žemli s lososem, posypeme drceným kmínem a nakrájenými stroužky česneku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.