Losos vařený ve vývaru

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce dáme pokrájenou cibuli, celer, mrkev, bobkový list, petrželku, pomerančovou kůru, pepř. Zalijeme vodou, přikryjeme pokličkou a přivedeme k varu. Vaříme 20 minut, poté přidáme porce ryby, přivedeme znovu k varu a povaříme 3 minuty. Přikryjeme pokličkou, odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
  • 2
    Nasekáme oloupané avokádo a dáme do mixéru s pomerančovou šťávou a kůrou a jogurtem. Rozmixujeme, osolíme, opepříme a přidáme paprikovou omáčku. Z vývaru vyndáme plátky lososa, zbavíme je kůže a otřeme dosucha.
  • 3
    Plátky lososa dáme na talíř a přelijeme omáčkou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.