Lososové filety s ředkvičkami

22 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
37 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Do misky nalijeme panenský olej, jablečný ocet, přidáme špetku soli a důkladně promícháme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, vložíme filety nejdříve kůží dolů a smažíme z obou stran do zlatova. Filety vyjmeme, do výpeku přisypeme ředkvičky a osmahneme.
  • 3
    Na talíře upravíme filety, doplníme ředkvičkami a přelijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.