Lososové filety s ředkvičkami
22 min.
Ingredience
- 300gramůŘedkvička
- 10gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 60mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůMáslo čerstvé
- 30mililitrůOcet jablečný
- 800gramůLosos - filety
- 80mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
37 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Filety z lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Do misky nalijeme panenský olej, jablečný ocet, přidáme špetku soli a důkladně promícháme.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo, vložíme filety nejdříve kůží dolů a smažíme z obou stran do zlatova. Filety vyjmeme, do výpeku přisypeme ředkvičky a osmahneme.
- 3Na talíře upravíme filety, doplníme ředkvičkami a přelijeme zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.