Lososové ravioli

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
37 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
845 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku vysypeme do misky, přidáme celé vejce, vodu, olej, sůl a rukou zpracujeme tuhé těsto, které zabalíme do fólie a v lednici necháme 60 minut odpočívat.
  • 2
    Těsto z misky přeložíme na moukou vysypaný vál, rozdělíme na dva díly, pomocí válečku rozvalíme každý díl na velké pláty. První díl potřeme vodou, kolečkovou formičkou naznačíme kolečka, na každé položíme náplň, přikryjeme druhým rozváleným plátem a zase kolečkem vykrajujeme už naplněné ravioli, které uvaříme v hrnci s vroucí osolenou vodou. Vaříme je přibližně 4 minuty. Až ravioli vyplavou nad hladinu, jsou uvařené.
  • 3
    Náplň: Uvařeného lososa drobně nasekáme a dáme do misky, přidáme žloutky, šťávu z 1 ks citrónu, jemně nastrouhaný sýr, majoránku, podle chuti sůl, pepř, vše dobře promícháme.
  • 4
    Uvařené ravioli vybereme z hrnce, hned porcujeme na mělké talíře a zalijeme jednou lžíci octa, smetanou a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.