Lososový salát s červenou řepou

25 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
8 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososa lehce pokapeme citronovu šťávou a osolíme.
  • 2
    Vodu s petrželovou natí přivedeme k varu, rybu v ní 10 minut na mírném ohni vaříme. Poté lososa vyjmeme a nakrájíme nebo natrháme v míse na kousky.
  • 3
    Nakládanou červenou řepu slijeme, nálev zachytíme, řepu necháme v sítu okapat. Nakládanou okurku a kopr rozkrájíme na jemno. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno.
  • 4
    Řepu, okurku, kopr a cibuli přimícháme do mísy k rybímu masu.
  • 5
    Šťávu z červené řepy smícháme s octem a olejem, podle chuti přidáme nastrouhaný křen, opepříme, osolíme a vmícháme k masu se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.