Lovecká polévka

215 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
928 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté jelení i uzené maso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Maso, slaninu a cibuli osmahneme na sádle, osolíme, opepříme a zalijeme vodou. Přisypeme nasekanou petrželku a vše zvolna vaříme asi 3 hodiny.
  • 3
    Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, rozvaříme ji a přidáme do polévky.
  • 4
    Nakonec přilijeme bílé víno a polévku necháme jen přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.