Lovecká srnčí játra

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
392 mg
Cukr
534 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmažíme v kastrolu na oleji dozlatova. Vložíme játra, opepříme je a dusíme. Játra vydusíme až na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme trochu octa a chvíli povaříme.
  • 3
    Hotová játra osolíme.
  • 4
    Podáváme s opékanými bramborami, s rýží nebo chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.