Lučinová omáčka s těstovinami

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
528 mg
Cukr
631 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umícháme s vodou lučinu tak, aby vznikla hustá omáčka.
  • 2
    Nakrájíme a na olivovém oleji osmahneme oloupanou cibulku, přidáme nakrájené rajče a do změknutí podusíme.
  • 3
    Přidáme omáčku z lučiny, prohřejeme, osolíme, opepříme, přidáme bazalku a nakonec olivy.
  • 4
    V osolené vodě uvaříme těstoviny a smícháme poté s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.