Lutjenica
15 min.
Ingredience
- 40gramůOkurky nakládané
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40gramůOlej stolní
- 1lžičkaCukr krupice
- 40gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 120gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
362 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do rajčatového protlaku zamícháme sůl, pepř, olej a cukr. Vše dobře promícháme.
- 2Potom přidáme jemně nasekaný česnek, cibuli a okurky.
- 3Omáčka má řidší konzistenci. Podáváme ji zvlášť v omáčníku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.