Maďarská pomazánka
17 min.
Ingredience
- 400gramůSalám měkký
- 4kusyOkurky nakládané
- 1kusCibule
- 2kusyFeferony
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 4lžíceKečup
- 1lžíceMajonéza
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 150gramůSýr smetanový tavený 45%
- 6kusůŽemle tuková
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V kastrůlku přivedeme k varu kečup, ocet, sůl a pepř. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
- 2Salám, sýr, feferonky, okurky a oloupanou cibuli umeleme. Vmícháme kečupovou směs, majonézu a vše dobře promícháme.
- 3Pomazánku podáváme na čerstvém pečivu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.