Maďarské roštěnky
80 min.
Ingredience
- 1lžíceSádlo škvařené
- 2kusyRajčata
- 150gramůHouby čerstvé
- 300gramůBrambory
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 0,5kusCibule
- 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
23 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na sádle po obou stranách prudce opečeme. Vyjmeme je a na témže sádle osmažíme jemně nakrájenou cibuli.
- 2Přidáme houby, papriku, lehce osmahneme, vložíme nakrájená rajčata (nebo lžíci rajčatového protlaku) a přilijeme vývar. Přidáme roštěnky a dusíme téměř doměkka.
- 3Nakonec do pokrmu vložíme podélně nakrájené syrové brambory, podle chuti osolíme a vše dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.