Maďarské roštěnky

80 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
23 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na sádle po obou stranách prudce opečeme. Vyjmeme je a na témže sádle osmažíme jemně nakrájenou cibuli.
  • 2
    Přidáme houby, papriku, lehce osmahneme, vložíme nakrájená rajčata (nebo lžíci rajčatového protlaku) a přilijeme vývar. Přidáme roštěnky a dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Nakonec do pokrmu vložíme podélně nakrájené syrové brambory, podle chuti osolíme a vše dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.