Maďarský guláš

110 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme ji na tuku, přidáme mletou papriku a krátce zpěníme. Do tohoto základu přidáme nakrájené maso a vše podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, utřený česnek a pod poklicí dusíme.
  • 3
    V polovině dušení přidáme očištěné, opláchnuté a na kolečka nakrájené papriky, podušené na zbylém tuku a majoránku.
  • 4
    Guláš podusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 11. 2. 2016
Maďarský guláš
Do maďarského guláše nepatří majoránka
Anonymní uživatel
st 25. 10. 2017
Maďarský guláš
Budu ho teprve vařit neb vypadá skvěle.
Anonymní uživatel
čt 26. 10. 2017
Uživatel uvařil tento recept
Guláš je dobrý jsem spokojen