Maďarský hrnec
130 min.
Ingredience
- 350gramůPstruh
- 350gramůTreska aljašská
- 3kusyCibule
- 400gramůBrambory
- 4kusyRajčata
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 2lžícePaprika mletá sladká
- 0,13litrVývar rybí
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2kusyPaprika zelená
- 300gramůLosos uzený
- 4krajíceChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
16 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Rybí maso nakrájíme na kostky. Cibuli a brambory oloupeme, brambory rozkrájíme na kostky, cibuli nasekáme najemno. Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme je, odstraníme jadérka a stopky a nasekáme je.
- 2Rozehřejeme ve velkém hrnci olej, osmahneme cibuli, přidáme brambory a smažíme 10 minut. Přidáme mletou papriku a rajčata. Do hrnce přidáme rybí základ, osolíme, opepříme a uvedeme do varu. Přidáme rybí hlavy a pod pokličkou vaříme 30 minut. Poté hlavy vyjmeme a odstraníme.
- 3Papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Do vývaru přidáme rybí kostky s paprikovými nudličkami a pod pokličkou vaříme 10 minut.
- 4Do každého talíře dáme plátek chleba a dolijeme polévkou.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.