Maďarský salát
20 min.
Ingredience
- 200gramůRajčata
- 1lžíceKřen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5gramůPetržel - nať
- 200gramůMléko kefírové
- 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
74 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na poloviny a položíme na listy hlávkového salátu.
- 2Zalijeme rozšlehaným, osoleným a opepřeným kyselým mlékem. Nakonec vše posypeme křenem a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.