Madridský vývar
15 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 30gramůSýr Gruyére
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVývar drůbeží
- 30gramůPažitka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rajčata pokrájíme na malé kostičky, zasypeme strouhaným sýrem, trochou mleté papriky a necháme chvilku odležet.
- 2Do talíře dáme velkou lžíci ochucených rajčat a zalijeme silným drůbežím vývarem. Podle chuti osolíme a opepříme. Na talíři ozdobíme sekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.