Majonéza na zdobení
30 min.
Ingredience
- 3kusyVaječný žloutek slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaHořčice
- 1lžičkaSardelová pasta
- 0,5lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 0,13kilogramMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1243 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
130 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
267 mg
Cukr
504 mg
Postup přípravy
- 1Žloutky z vajec uvařených natvrdo prolisujeme a utřeme s máslem, sardelovou pastou, hořčicí, solí, a pepřem. Přidáme několik kapek worcesteru.
- 2Majonézu používáme na zdobení chlebíčků nebo k plnění půlek vařených vajec.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.