Majonéza s feferonkou
10 min.
Ingredience
- 250mililitrůMajonéza
- 5gramůPažitka
- 5gramůEstragon
- 10gramůKopr čerstvý
- 15gramůCibulka jarní
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 25gramůFeferony
- 20gramůHořčice Dijonská
- 0,25lžičkaKari pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
49 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
434 mg
Cukr
629 mg
Postup přípravy
- 1Pažitku, estragon a kopr posekáme najemno, feferonku rozkrojíme, vyškrábneme semínka, zbytek posekáme najemno, zelenou část jarní cibulky nasekáme nadrobno.
- 2Do misky vložíme majonézu, osolíme, opepříme, přimícháme bylinky, cibulku, feferonku, hořčici, trochu kari pasty a důkladně promícháme.
- 3Před podáváním vychladíme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.