Majoránková kuřecí játra

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
518 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a na menší kousky rozdělíme játra. Na rozpáleném oleji je opečeme z každé strany 3 minuty. Poté je osolíme, opepříme a přidáme nakrájenou cibuli najemno, nasekaný česnek, lístky majoránky, zastříkneme vínem a dusíme několik minut.
  • 2
    Přilijeme smetanu, svaříme, zjemníme máslem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 29. 2. 2016
Majoránková kuřecí játra
Játra nechutnají špatně, i přesto, že jsem použila sušenou majoránku, se linula příjemná vůně, ale zůstanu u klasických jater na cibulce, která vyjdou finančně výhodněji a jejich chuť je výraznější.