Makarony Kofto s parmezánem
35 min.
Ingredience
- 500gramůŠpagety, Makarony
- 1kusCibule
- 5gramůČesnek
- 100gramůBazalka
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 250gramůSýr Parmezán
- 100gramůMáslo čerstvé
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
39 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Pokrájíme nadrobno cibuli a česnek a osmažíme na rozpáleném oleji v pánvi. Přidáme nasekanou bazalku a rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme a 15 minut povaříme na mírném ohni.
- 2Mezitím uvaříme makarony podle návodu na obalu, scezené makarony vložíme do pečících sáčků vymazaných máslem, polijeme připravenou omáčkou a posypeme nastrouhaným parmezánem. Zavážeme sáčky a pečeme v troubě 10 minut. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.