Makarony Kofto s parmezánem

35 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
39 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pokrájíme nadrobno cibuli a česnek a osmažíme na rozpáleném oleji v pánvi. Přidáme nasekanou bazalku a rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme a 15 minut povaříme na mírném ohni.
  • 2
    Mezitím uvaříme makarony podle návodu na obalu, scezené makarony vložíme do pečících sáčků vymazaných máslem, polijeme připravenou omáčkou a posypeme nastrouhaným parmezánem. Zavážeme sáčky a pečeme v troubě 10 minut. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.