Makarony s bazalkovým pestem a tuňákem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
783 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
42 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
8 g
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a vložíme do ní makarony, vaříme podle návodu na obalu, poté je slijeme, necháme okapat a vložíme do mísy. Přidáme 1 lžíci česnekového oleje a promícháme.
  • 2
    Cherry rajčátka omyjeme, překrojíme na polovinu. Tuňáka omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme bazalkou.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme máslo a tuňáka na něm z obou stran osmažíme.
  • 4
    Makarony v míse promícháme s pestem, servírujeme na připravené talíře, posypeme půlkami cherry rajčátek a navrch položíme osmaženého tuňáka. Zdobíme plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.