Makarony s jehněčím masem a zeleninou
70 min.

Ingredience
- 280gramůJehněčí maso
- 1kusČesnek
- 1kusBobkový list
- 225mililitrůVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyPaprika žlutá
- 4kusyRajčata
- 250gramůŠpagety, Makarony
- 3litryVoda pitná
- 4lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
16 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do hlubší pánve si dáme rozehřát 1/2 oleje, do kterého přidáme na kostičky nakrájené maso. Opékáme jej dozlatova z každé strany. Potom přidáme nadrobno nakrájený česnek a opékáme 1 minutu. Přidáme bobkový list, bílé víno, sůl a pepř. Vaříme 5 minut. Poté přilijeme zbytek oleje, vložíme na kostičky nakrájené papriky a rajčata a na mírném ohni pod pokličkou vaříme 45 minut. Mezitím si do velkého hrnce s osolenou vařící vodou dáme vařit těstoviny asi na 8 minut. Potom je scedíme a smícháme s omáčkou. Můžeme ihned podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.