Makarony s jehněčím masem a zeleninou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
16 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hlubší pánve si dáme rozehřát 1/2 oleje, do kterého přidáme na kostičky nakrájené maso. Opékáme jej dozlatova z každé strany. Potom přidáme nadrobno nakrájený česnek a opékáme 1 minutu. Přidáme bobkový list, bílé víno, sůl a pepř. Vaříme 5 minut. Poté přilijeme zbytek oleje, vložíme na kostičky nakrájené papriky a rajčata a na mírném ohni pod pokličkou vaříme 45 minut. Mezitím si do velkého hrnce s osolenou vařící vodou dáme vařit těstoviny asi na 8 minut. Potom je scedíme a smícháme s omáčkou. Můžeme ihned podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.