Makarony s krůtím masem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
899 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
25 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nasekáme česnek a cibuli.
  • 2
    Očistíme celer, nakrájíme na jemné plátky, a povaříme asi 4 minuty a prudce ochladíme.
  • 3
    Cibuli a česnek podusíme na 2 lžících oleje. Přidáme rajčata z konzervy včetně šťávy a na tenká kolečka nakrájené chilli papričky. Na mírném ohni vše vaříme 20 minut. Osolíme a ochutíme pepřem, octem a cukrem.
  • 4
    Uvaříme těstoviny.
  • 5
    Maso nakrájené na proužky opečeme na zbylém oleji.
  • 6
    Oloupeme rajčata a nakrájíme je.
  • 7
    Do omáčky vlijeme smetanu a dobře promícháme.
  • 8
    Maso, rajčata, celer a omáčku dáme na těstoviny a posypeme parmazánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.