Makarony s ricottou a ořechy

34 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
32 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony uvaříme v osolené vodě al dente.
  • 2
    V misce smícháme ricottu, nasekané vlašské ořechy, najemno nasekanou čerstvou bazalku, strouhaný parmezán, přidáme sůl a pepř.
  • 3
    Makarony scedíme a přendáme do velké servírovací mísy. Pokapeme olejem a protřeseme. Nemícháme. Přidáme připravenou sýrovou směs a vše nyní promícháme. Servírujeme teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.