Makedonské čevapčiči
50 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 300gramůHovězí maso zadní
- 0,5decilitrOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 300gramůSkopová plec
- 5stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
39 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso osolíme, umeleme a necháme do druhého dne v chladničce.
- 2Maso znovu umeleme a přidáme mouku a vejce. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nasekáme, osmahneme na oleji a vmícháme do masa. Opepříme, dobře propracujeme a necháme odležet 4-5 hodin.
- 3Z masové směsi tvarujeme čevapčiči a pečeme je na roštu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.