Makedonské čevapčiči se skopovým masem

70 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
37 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
623 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí a skopové maso pomeleme na masovém mlýnku, důkladně je spolu promícháme a necháme odležet několik hodin v chladničce.
  • 2
    Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme k odpočinutému masu, ještě přidáme nadrobno nasekaný česnek, sůl a pepř.
  • 3
    Vše dobře promícháme a necháme odležet asi 1/2 hodiny.
  • 4
    Z masa si utvoříme malé válečky 10 cm dlouhé a 2 cm silné, které grilujeme na grilu nebo je usmažíme na oleji v pánvi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.