Makedonské čevapčiči se skopovým masem
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 5stroužkůČesnek
- 800gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 200gramůSkopová plec
- 0,5decilitrOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
37 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
623 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hovězí a skopové maso pomeleme na masovém mlýnku, důkladně je spolu promícháme a necháme odležet několik hodin v chladničce.
- 2Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme k odpočinutému masu, ještě přidáme nadrobno nasekaný česnek, sůl a pepř.
- 3Vše dobře promícháme a necháme odležet asi 1/2 hodiny.
- 4Z masa si utvoříme malé válečky 10 cm dlouhé a 2 cm silné, které grilujeme na grilu nebo je usmažíme na oleji v pánvi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.