Makrela na špenátu
45 min.
Ingredience
- 4kusyMakrela obecná
- 2kusyCibule
- 8stroužkůČesnek
- 400gramůŠpenát listový čerstvý
- 1kusPaprika zelená
- 1lžícePotočnice
- 1lžičkaKmín drcený
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
- 0,5lžičkaKardamom
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
44 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme a na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova. Přidáme utřený česnek, nadrobno pokrájenou papriku a nasekanou potočnici. Ochutíme solí, vším kořením a vmícháme nasekaný spařený špenát.
- 2Krátce podusíme, vložíme naporcované ryby, mírně podlejeme a dusíme doměkka. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.