Makrela pečená s bramborem

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z makrely osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Syrové brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme olejem, na dno položíme plátky brambor, osolíme a vložíme do vyhřáté trouby na 10 minut. Pekáček vyndáme, na brambory vyskládáme kořeněné filety, pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme mletým novým kořením, vrátíme do trouby. Pečeme dalších 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.