Makrela po indicku
50 min.
Ingredience
- 1kusFeferony
- 4stroužkyČesnek
- 1lžičkaKmín drcený
- 1špetkaHřebíček mletý
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceCitronová šťáva
- 4kusyMakrela obecná
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
- 0,5lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
56 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
467 mg
Cukr
350 mg
Postup přípravy
- 1Česnek a feferonku rozemeleme, petrželku nasekáme a dobře je rozetřeme s máslem, citronovou šťávou, zázvorem, kmínem, hřebíčkem a solí. Makrely očistíme, naplníme připravenou směsí a trochu je směsí potřeme i na povrchu. Každou porci zabalíme do alobalu a v mírně vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.