Makrela s avokádovou omáčkou

21 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z makrely osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme z obou stran dozlatova. Filety necháme vychladnout a nakrájíme na menší kousky. Rajčata scedíme, nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme. Avokádo rozkrojíme, vydlabeme dužinu, vložíme do misky a vidličkou rozmačkáme. Přidáme rajčata, cibuli, česnek, osolíme a opepříme podle chuti, zakápneme limetkovou šťávou a promícháme.
  • 2
    Na talířky upravíme avokádovou omáčku, přiložíme kousky makrely a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.