Makrela s celerem
20 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 1kusJablka
- 200gramůZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyMakrela obecná
- 4kusyRajčata Cherry
- 1lžícePažitka
- 1lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Celer a jablko oloupeme a najemno nastrouháme. Ihned promícháme se zakysanou smetanou ochucenou citronovou šťávou, solí a pepřem.
- 2Z makrel odstraníme kůži, ryby rozevřeme a šikmo nakrájíme na kousky.
- 3Připravenou celerovou směs rozdělíme na talíře a obložíme kousky makrely. Ozdobíme rozpůlenými cherry rajčátky a stébly pažitky.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.