Makrela s vínem a hořčicí
35 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 60gramůHořčice
- 1200gramůMakrela obecná
- 200mililitrůVíno bílé
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180 °C. Cibule nakrájíme na kolečka a rozložíme je do pekáčku. Očištěné a osušené makrely položíme na cibuli. Hořčici rozmícháme ve víně, osolíme, opepříme a směs nalijeme na ryby. V troubě pečeme 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.