Makrela v tomatové omačce

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a česnek oloupeme, nakrájíme na úplně malé kostičky, dáme do misky, přidáme na kostky pokrájenou zelenou papriku, chilli papričku, sůl, pepř, vlijeme kečup, přidáme protlak, sterilované fazole, všechny suroviny promícháme a vlijeme do pekáče.
  • 2
    Filety z makrely nakrájíme podle porcí, osolíme, a naskládáme na připravenou směs v pekáči, vložíme do nahřáté trouby a pečeme přibližně 30 minut.
  • 3
    Připravené jídlo vyndáme z trouby, porcujeme na talíře a rybu před podáváním pokapeme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.