Makrely na hořčici

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
52 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
78 mg
Cukr
52 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makrely vykucháme, hlavy ponecháme. Ryby omyjeme, osušíme a rozložíme do zapékací mísy tak, aby se nepřekrývaly.
  • 2
    Ve smetaně rozpustíme hořčici a přidáme citronovou šťávu a nasekanou petrželku. Mírně osolíme, opepříme a nalijeme na ryby. Posypeme několika oříšky másla a dáme péci do horké trouby na 30 minut. Smetana se trochu vyvaří a vše se lehce zapeče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.