Makrely po bretonsku

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1387 kcal
Bílkoviny
141 g
Tuky
79 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
312 mg
Cukr
200 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petržel, pažitku a oloupané šalotky nadrobno nasekáme.
  • 2
    Makrely vykucháme přes žábry a vnitřky ryb propláchneme studenou vodou. Ocasy a ploutve odkrojíme.
  • 3
    Připravíme 6 čtverců pevného alobalu a ryby na ně položíme. Vnitřky ryb naplníme nasekanými bylinkami se šalotkami. Do každého balíčku přidáme ještě lžíci jablečného octa.
  • 4
    Alobalové balíčky pevně uzavřeme a rozložíme na rošt grilu nebo do trouby vyhřáté na 190°C. Pečeme asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.