Makrely po bretonsku
55 min.
Ingredience
- 3kusyŠalotka
- 2lžícePetržel - nať
- 2lžícePažitka
- 6kusůMakrela obecná
- 6lžicOcet jablečný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1387 kcal
Bílkoviny
141 g
Tuky
79 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
312 mg
Cukr
200 mg
Postup přípravy
- 1Petržel, pažitku a oloupané šalotky nadrobno nasekáme.
- 2Makrely vykucháme přes žábry a vnitřky ryb propláchneme studenou vodou. Ocasy a ploutve odkrojíme.
- 3Připravíme 6 čtverců pevného alobalu a ryby na ně položíme. Vnitřky ryb naplníme nasekanými bylinkami se šalotkami. Do každého balíčku přidáme ještě lžíci jablečného octa.
- 4Alobalové balíčky pevně uzavřeme a rozložíme na rošt grilu nebo do trouby vyhřáté na 190°C. Pečeme asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.