Makrely po polsku
45 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 1lžíceOlej rostlinný
- 100gramůPetržel - nať
- 600gramůBrambory vařené
- 800gramůMakrela obecná
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
41 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme vejce natvrdo, oloupeme a spolu s cibulí nasekáme nahrubo.
- 24 menší makrely vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a potřené olejem upečeme na grilu.
- 3Zatím na másle osmahneme připravenou směs vajec s cibulí.
- 4Opečené ryby narovnáme na talíře, na ně vrstvíme směs vajec s cibulí, přidáme vařené brambory a podáváme hustě posypané zelenou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.