Makrely po vlámsku
50 min.

Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 3kusyŠalotka
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1kusCibule
- 4kusyMakrela obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
824 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
50 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
500 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z makrel vytáhneme žaberními otvory vnitřnosti. Ryby omyjeme a osušíme.
- 2Jemně nasekáme šalotku, petrželku, mladou cibulku a rozetřeme je s máslem. Ryby naplníme touto směsí. Každou makrelu zabalíme do dobře vymaštěného alobalu a dáme péci do mírně vyhřáté trouby na 30 minut.
- 3Před podáváním vyjmeme makrely z alobalu a pokapeme je citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.