Makrely po vlámsku

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
824 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
50 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
500 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z makrel vytáhneme žaberními otvory vnitřnosti. Ryby omyjeme a osušíme.
  • 2
    Jemně nasekáme šalotku, petrželku, mladou cibulku a rozetřeme je s máslem. Ryby naplníme touto směsí. Každou makrelu zabalíme do dobře vymaštěného alobalu a dáme péci do mírně vyhřáté trouby na 30 minut.
  • 3
    Před podáváním vyjmeme makrely z alobalu a pokapeme je citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.