Mangold se sardinkami

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý mangold nakrájíme na proužky a krátce podusíme v páře. Odstavíme a necháme okapat.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém oleji smažíme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a nasekaný česnek dozlatova. Potom vmícháme omyté, nadrobno nakrájené rajče a sardinky předem namočené ve vodě a osušené. Nakonec do směsi zlehka přimícháme mangold a vše několik minut podusíme. Pokrm podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.