Mangold se smetanou
40 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1kusPetržel - nať
- 1litrVoda pitná
- 600gramůMangold
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné řapíky mangoldu nakrájíme na delší kousky, vložíme je do osolené vařící vody a uvaříme do měkka.
- 2Po okapání mangold upravíme na talířky, přelijeme rozehřátým máslem, ozdobíme ušlehanou smetanou a petrželkou.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.