Maréna po tyrolsku

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
751 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
66 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marénu (síh maréna) oškrábeme, vykostíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce osušíme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na 150 g másla do růžova.
  • 2
    Rajčata rozkrájíme na půlky, narovnáme do rendlíku vymazaného 50 g másla, osolíme a dáme na čtvrt hodiny minut péct do trouby předehřáté na 180°C.
  • 3
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka o osmahneme na oleji.
  • 4
    Hotové porce marény rozdělíme na talíře, poklademe kolečky cibule, podáváme obložené pečenými rajčaty a posypané petrželovou natí, nasekanou nadrobno.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.