Margarita avokádo

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pánvičky dáme pokrájený česnek, cibuli a olivový olej. Přikryjeme pokličkou a smažíme 2 minuty na prudkém plameni.
  • 2
    Do horké vody dáme na 45 vteřin rajčata, poté ponoříme do studené vody a oloupeme.
  • 3
    Na kovovou mísu dáme půlky avokád s užšími konci obrácenými ke středu mísy. Do dutiny v každé půlce dáme lžící cibuli.
  • 4
    Na čtvrtky nakrájíme rajčata. Rozdělíme je s plátky mozzarelly a bazalkou mezi čtyři půlky avokáda, osolíme a opepříme.
  • 5
    Zapékáme je v předehřáté troubě, aby se avokáda prohřála a sýr rozpustil.
  • 6
    Přendáme na servírovací mísu, ozdobíme lístky bazalky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.