Margarita avokádo
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule červená
- 1lžíceOlej olivový
- 2kusyRajčata
- 2kusyAvokádo
- 4kusyBazalka
- 60gramůMozzarella
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do pánvičky dáme pokrájený česnek, cibuli a olivový olej. Přikryjeme pokličkou a smažíme 2 minuty na prudkém plameni.
- 2Do horké vody dáme na 45 vteřin rajčata, poté ponoříme do studené vody a oloupeme.
- 3Na kovovou mísu dáme půlky avokád s užšími konci obrácenými ke středu mísy. Do dutiny v každé půlce dáme lžící cibuli.
- 4Na čtvrtky nakrájíme rajčata. Rozdělíme je s plátky mozzarelly a bazalkou mezi čtyři půlky avokáda, osolíme a opepříme.
- 5Zapékáme je v předehřáté troubě, aby se avokáda prohřála a sýr rozpustil.
- 6Přendáme na servírovací mísu, ozdobíme lístky bazalky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.