Marináda na maso z bílého vína

10 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
917 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotky omyjeme, nasekáme na jemno, česnek oloupeme, prolisujeme. Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Řapíkatý celer očistíme, pokrájíme na jemno.
  • 2
    V míse promícháme zeleninu s olejem, přidáme podle chuti koriandr, muškátový oříšek, tymián, papriku, pepř a sůl. Vše zalijeme bílým víme, znovu důkladně promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.