Marináda na maso z bílého vína
10 min.
Ingredience
- 2kusyŠalotka
- 2stroužkyČesnek
- 1kusMrkev kořen
- 2kusyCeler řapíkatý
- 2lžíceOlej olivový
- 2decilitryVíno bílé
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaMuškátový oříšek
- 1lžičkaTymián sušený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
917 mg
Postup přípravy
- 1Šalotky omyjeme, nasekáme na jemno, česnek oloupeme, prolisujeme. Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Řapíkatý celer očistíme, pokrájíme na jemno.
- 2V míse promícháme zeleninu s olejem, přidáme podle chuti koriandr, muškátový oříšek, tymián, papriku, pepř a sůl. Vše zalijeme bílým víme, znovu důkladně promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.