Marináda z červeného vína
20 min.
Ingredience
- 750mililitrůVíno červené
- 150gramůŠalotka
- 5gramůPepř černý celý
- 3kusyHřebíček
- 2kusyBobkový list
- 10gramůCitronová kůra
- 10gramůPomerančová kůra
- 10gramůTymián čerstvý
- 10gramůCukr krupice
- 10gramůSůl
- 5kusůJalovec
- 80gramůMrkev kořen
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Všechny přísady svaříme a necháme vychladnout. Jeden kg hovězího masa marinujeme ve směsi asi 24 hodin. Marinádu scedíme a poté ji použijeme na podlévání pečeně a na omáčku.
- 3
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.