Marináda z červeného vína a česneku

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
707 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme víno, přidáme 500 ml vody, koření, worcester a nadrtíme česnek, zamícháme a deset minut vaříme. Mezitím v míse vedle připravíme těsto z mouky, 250 ml vody a sojové omáčky. Vše pořádně zamícháme a přidáme do hrnce. Vaříme dalších 5 minut. Po vychladnutí marinádu dáme do vzduchotěsné nádoby, ve které ji můžeme uchovávat až tři týdny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.