Marinovaná smažená krkovička

40 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
831 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
76 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
967 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme marinovací pastou a necháme pod fólií v chladničce přes noc marinovat. Cibuli nakrájíme na nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 2
    Marinované maso opečeme, přidáme máslo, cibuli, zamícháme a přilijeme pivo. Necháme alespoň 10 minut dusit, až se šťáva zredukuje. Maso podáváme posypané petrželovou natí.
  • 3
    Marinádu připravíme smícháním oleje a hořčice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.