Marinovaná smažená krkovička
40 min.
Ingredience
- 800gramůVepřová krkovička
- 70gramůHořčice kremžská
- 60gramůMáslo čerstvé
- 2kusyCibule
- 2lžícePetržel - nať
- 120mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
831 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
76 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
967 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme marinovací pastou a necháme pod fólií v chladničce přes noc marinovat. Cibuli nakrájíme na nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
- 2Marinované maso opečeme, přidáme máslo, cibuli, zamícháme a přilijeme pivo. Necháme alespoň 10 minut dusit, až se šťáva zredukuje. Maso podáváme posypané petrželovou natí.
- 3Marinádu připravíme smícháním oleje a hořčice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.