Marinované a smažené sépie

19 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
690 mg
Cukr
622 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sépie očistíme a vložíme do nálevu z sherry, citronové šťávy, worcesterové omáčky a tabaska. Necháme 1 hodinu v nálevu marinovat.
  • 2
    Do mouky přidáme pepř a potom v mouce obalíme okapané marinované sépie.
  • 3
    V hluboké pánvi rozehřejeme olej a vhodíme do něj sépie. Smažíme 4 minuty.
  • 4
    Potom sépie vyndáme a necháme na papíru okapat přebytečný olej.
  • 5
    Osolíme a ke každé porci přidáme osminku citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.