Marinované chobotničky na grilu

14 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
41 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivový olej smícháme v míse s citronovou šťávou, citronovou a limetkovou kůrou, cukrem a čerstvým pokrájeným oreganem. Do směsi dáme marinovat na 10 minut malé chobotničky.
  • 2
    Gril předehřejeme na nejvyšší teplotu a osolené a opepřené chobotničky grilujeme z obou stran 2 minuty.
  • 3
    Podáváme s ledovým salátem, ozdobené plátkem citronu a limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.