Marinované chobotničky s rýží

65 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
14 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chobotničky pokrájíme, přendáme do hrnce, zalijeme vodou a vínem, přidáme tymián.
  • 2
    Povaříme 20 minut, poté vodu slijeme a necháme vystydnout.
  • 3
    Olej smícháme se šťávou z citronu, přidáme pokrájené papriky, cibuli, sekaný koriandr. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Maso marinujeme 24 hodin v chladu.
  • 5
    Rýži uvaříme dle návodu, smícháme s masem a marinádou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.