Marinované grundle

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybky vykucháme, očistíme, omyjeme a dobře osolíme. Urovnáme je do kameninové nádoby a necháme 1-2 dny stát.
  • 2
    Potom grundle vyjmeme a propláchneme ve studené vodě.
  • 3
    V hrnci svaříme vodu s octem a kořením. Grundle proložíme plátky oloupané cibule, zalijeme horkým kořeněným nálevem a přidáme očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu.
  • 4
    Necháme několik dní proležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.