Marinované jehněčí maso na grilu

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
87 mg
Cukr
450 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme marinádu. V misce metlou spojíme olej, citronovou šťávu, pepř, sůl a tabasco.
  • 2
    Jehněčí maso omyjeme a nakrájíme na kostky, vložíme do marinády, promícháme a necháme alespoň hodinu uležet.
  • 3
    Rozpálíme gril a na mřížce pak namarinované kousky masa grilujeme, dokud nemají zlatavou barvu.
  • 4
    Podáváme se zeleninovým salátem a arabským chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.