Marinované jehněčí špízy

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
45 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Semínka koriandru rozdrtíme a smícháme s nadrceným česnekem, 75ml olivového oleje, medem, citronovou kůrou a pepřem.
  • 2
    Směsí potřeme očištěné, na kousky nakrájené jehněčí maso a necháme asi 2 hodiny uležet ve zbylé marinádě.
  • 3
    V misce prošleháme zbylý olej, ocet a čerstvý nasekaný koriandr. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na dílky. Přelijeme je připravenou zálivkou.
  • 4
    Maso napíchneme na špejle předem namočené ve studené vodě, osolíme a grilujeme asi 8 minut.
  • 5
    Špízy upravíme na talíře a podáváme s rajčatovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.